Description
Elsa
Ana Anna
Kristoff
Hans
Olaf
Regatul de gheata
Se recomandă aplicarea vafei pe suprafețe netede și cât mai drepte, de asemenea în loc de frișcă se recomandă acoperirea tortului (acolo unde vine vafa) cu pastă de zahăr sau glazură de ciocolată. Ingrediente: apă, amidon din cartofi, ulei de măsline, propilen-glicol, glicerină, acid citric, E133 (albastru), E102 si E122 (galben), E122 (rosu), E151, E110 și E104 (negru). A se păstra la temperatura camerei, ferit de soare. Se poate folosi pentru lipit adezivi comestibil, ciocolată topita, royal icing sau miere de albine. Nu este nevoie de gel neutru sau de orice gel pentru a se acoperi icing-ul. Ingrediente: Amidon modificat (E1412, E1422), zahăr, maltodextrină, sirop de glucoză, apă, ulei vegetal (ulei cocos și ulei palmier), glicerină (E422), agent de gelifiere: gumă de celuloză (E460i), gumă xanthan (E415), gumă arabică (E414), emulsor polisorbat 60 (E435).Informații vafă
Pe suprafața prăjiturii sau a tortului se aplică un strat subțire de gel neutru iar vafa se va pune ulterior cu grijă (acest produs este foarte fragil). Gelul este bine să fie rece (să fie ținut la frigider până fix înainte de folosire). Peste vafă se toarnă, de asemenea, un strat subțire de gel neutru (vafa trebuie să fie prinsă între 2 straturi de gel neutru) și puteți folosi o pensulă de silicon pentru a întinde mai ușor gelul pe deasupra vafei.
Gelul vă ajută la protejarea vafei, a culorilor, oferă un aspect mult mai frumos și lucios vafei și o înmoaie fix cât trebuie.
Gelul se păstrează în frigider iar vafele la loc răcoros și mai ales fară lumina soarelui (pentru a preveni decolorarea accelerată) - o debara, un dulap, o camară, sunt locuri perfecte pentru stocarea vafelor până la folosire.Informații icing
Elsa
Ana Anna
Kristoff
Hans
Olaf
Regatul de gheata